slide

Al ruim 50 jaar uw betrouwbare handelspartner

Al ruim 50 jaar uw betrouwbare handelspartner

Braak´s Agenturen en Commissiehandel is al meer dan 50 jaar fabrikant van pakkingen voor kleine verbrandingsmotoren zoals Snorfietsen, Bromfietsen en Scooters.

Bromfietspakkingen

Bromfietspakkingen direct uit voorraad leverbaar.

BAC is een bedrijf dat al jaren gespecialiseerd is in bromfietspakkingen. Wij zijn dagelijks bezig met de productie van bromfietspakkingen. Bromfietspakkingen zijn ook direct leverbaar uit voorraad. Wanneer u kiest voor romfietspakkingen bij BAC bent u verzekerd van razendsnelle productie volgens tekening en model. Bent u opzoek naar een geschikt bedrijf voor nieuwe bromfietspakkingen? Neem dan direct contact op met BAC.

Bromfietspakkingen zijn bij BAC in grote getale aanwezig. Onze bromfietsverpakkingen onderscheidingen zich door de goede prijs/kwaliteit verhouding. Een van de bromfietspakkingen die wij aanbieden zijn van het merk Elring Kingler. Elring Klinger is een wereldwijde ontwikkelaar en leverancier van bromfietspakkingen. Met deze producten zoals bromfietspakkingen streeft Elring Klinger naar vermindering van uitstoot en wil het brandstofverbruik beperken. Bromfietspakkingen van BAC brengen dus vele voordelen met zich mee. Naast het merk Erling Klinger kunt u ook kiezen voor andere bromfietspakkingen van het merk Curil. Curil biedt vloeibare pakkingen aan.

Wilt u graag nieuwe bromfietspakkingen, maar weet u niet precies welke het beste is voor uw bromfiets? Laat u dan adviseren door het gespecialiseerde team van BAC. Voor vragen of meer informatie over bromfietspakkingen of over een bromfietsoliekeerring kunt u altijd contact met ons opnemen.

BAC Pakkingen logo
BAC Pakkingen
Laat uw reactie achter

Copyright © 2023 BAC Pakkingen | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap