slide

Al ruim 50 jaar uw betrouwbare handelspartner

Al ruim 50 jaar uw betrouwbare handelspartner

Braak´s Agenturen en Commissiehandel is al meer dan 50 jaar fabrikant van pakkingen voor kleine verbrandingsmotoren zoals Snorfietsen, Bromfietsen en Scooters.

Bromfietspakking

Bromfietspakking van Elring Klinger.

Bent u opzoek naar een geschikt bedrijf voor een nieuwe bromfietspakking? Kom dan eens langs bij BAC. BAC in 1954 opgericht als ten Braak´s Agenturen en Commissiehandel en is al meer dan 50 jaar fabrikant van bromfietspakking. BAC is gespecialiseerd in productie en levering uit voorraad van een bromfietspakking. Wij staan garant voor razendsnelle productie van een bromfietspakking volgens tekening of model. BAC is al 50 jaar een betrouwbare handelspartner.

Een van de soorten bromfietspakking die wij leveren is die van Elring Klinger. Elring Klinger is een wereldwijde ontwikkelaar en leverancier van bromfietspakking. Met deze producten zoals een bromfietspakking streeft Elring Klinger naar vermindering van uitstoot en wil het brandstofverbruik beperken. Bromfietspakking van BAC staan garant voor veiligheid en goede kwaliteit. Naast een bromfietspakking van Elring Klinger bieden wij ook een bromfietspakking van Curil aan. Wilt u een nieuwe bromfietspakking? Maar weet u niet precies welke het beste is? Kom dan langs bij BAC en laat u adviseren. BAC vindt de bromfietspakking die het beste bij u past.

BAC beschikt over een team ervaren medewerkers die alles weten op het gebied van een bromfietspakking. Wij gaan alleen voor de beste kwaliteit en verzekeren u van de beste bromfietspakking. Wilt u meer informatie over een bromfietspakking of over een bromfietskogellager? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

BAC Pakkingen logo
BAC Pakkingen
Laat uw reactie achter

Copyright © 2024 BAC Pakkingen | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap