slide

Al ruim 50 jaar uw betrouwbare handelspartner

Al ruim 50 jaar uw betrouwbare handelspartner

Braak´s Agenturen en Commissiehandel is al meer dan 50 jaar fabrikant van pakkingen voor kleine verbrandingsmotoren zoals Snorfietsen, Bromfietsen en Scooters.

Bromfietsoliekeerring

Bromfietsoliekeerring van KACO.

Heeft u last van een lekkende bromfietsoliekeerring? Kom dan eens langs bij BAC. BAC is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in producten zoals een bromfietsoliekeerring en voorkomt deze problemen. Wanneer u kiest voor bromfietsoliekeerring van BAC bent u verzekerd van goede kwaliteit. De oppervlaktespanning van de olie is goed en het voldoet aan de CCMC en ACEA eisen. Hiermee voorkomt u dat de bromfietsoliekeerring hard wordt en scheurtjes krijgt. Kortom: Wanneer u kiest voor een bromfietsoliekeerring van BAC kiest u voor kwaliteit.

BAC is in 1954 opgericht als ten Braak´s Agenturen en Commissiehandel en is al meer dan 50 jaar fabrikant van pakkingen voor kleine verbrandingsmotoren zoals Snorfietsen, Bromfietsen en Scooters. Daarnaast bent u voor bromfietsoliekeerring bij BAC aan het beste adres. BAC is importeur van bromfietsoliekeerring van de beste kwaliteit. BAC beschikt over bromfietsoliekeerring van KACO. Naast een bromfietsoliekeerring kunt u bij BAC terecht voor vele andere producten voor uw bromfiets waaronder pakkingen en kogellagers. Bent u opzoek naar betaalbare en betrouwbare producten voor uw bromfiets? Neem dan direct geheel vrijblijvend contact op met BAC.

Bromfietsoliekeerring is op maat verkrijgbaar. Het team van BAC is gespecialiseerd in het vak en geven u graag advies. Voorkom dat u een bromfietsoliekeerring koopt van slechte kwaliteit en laat u adviseren door BAC. Ook voor bromfietspakkingen bent u bij Bac aan het juiste adres.

BAC Pakkingen logo
BAC Pakkingen
Laat uw reactie achter

Copyright © 2024 BAC Pakkingen | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap