slide

Al ruim 50 jaar uw betrouwbare handelspartner

Al ruim 50 jaar uw betrouwbare handelspartner

Braak´s Agenturen en Commissiehandel is al meer dan 50 jaar fabrikant van pakkingen voor kleine verbrandingsmotoren zoals Snorfietsen, Bromfietsen en Scooters.

Bromfietskogellager

Bromfietskogellager van SKF en NTN.

Of u nou opzoek bent naar een bromfietskogellager met een diameter van enkele meters of een bromfietskogellager voor kleinere bromfietsen, BAC levert het. BAC levert een bromfietskogellager van het merk SKF. Het is met name om de enorme breedte van het leveringsprogramma tezamen met de zeer hoge kwaliteit van SKF dat wij graag zaken doen met deze kogellager fabrikant. Zo hebben wij bij voorbeeld het kogellager 20x47x14 (6204) in 12 uitvoeringen op de plank.

Naast een bromfietskogellager van het merk SKF leveren wij ook een bromfietskogellager van NTN. NTN kogellagers worden wereldwijd toegepast in onder andere gemotoriseerde tweewielers. Deze Japanse fabrikant van kogellagers is kind aan huis bij onder andere Honda, Yamaha, Piaggio. Met name de kogellagers met afwijkende maten die bij de krukas voor tweewielermotoren worden toegepast worden door deze fabrikant geleverd en ook voor de nieuwe 4-takt blokjes zijn zij weer van de partij. Vanzelfsprekend heeft BAC als specialist op dit gebied uitstekende contacten met deze kogellager gigant waardoor wij een bromfietskogellager snel en concurrerend kunnen leveren.

Voor een oudere bromfietskogellager wordt het merk FAG gebruikt. FAG produceert over de gehele wereld kogellagers voor onder andere de auto-industrie. Door de vele jaren van samenwerking met  dit concern zijn wij in staat om die lagers te leveren die ook in het verleden werden gemonteerd. Wilt u meer informatie over een bromfietskogellager of over de bromfietsoliekeerring? Neem dan direct contact met ons op.

BAC Pakkingen logo
BAC Pakkingen
Laat uw reactie achter

Copyright © 2024 BAC Pakkingen | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap